Σχετικά με εμάς

  • Ελληνικά
  • English

Software House, Διαδικτυακές Εφαρμογές, Mobile Apps, Μηχανοργάνωση και Υψηλή Τεχνολογία


Η Terracom ιδρύθηκε το 1999 στη πόλη των Ιωαννίνων. Eίναι η μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής για Επιχειρήσεις στη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Η αποστολή μας:
Δεσμευόμαστε για τη συνεχή ανάπτυξη εξέλιξη και υποστήριξη τον παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

Το όραμά μας:
Η ηγετική θέση στη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε εταιρείες ασφάλειας, έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα την άριστη σχέση με τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Για να τα φέρουμε σε πέρας έχουμε υιοθετήσει μια πελατοκεντρική προσέγγιση στην καθημερινή μας εργασία. H TERRACOM είναι στελεχωμένη με ανθρώπους της πληροφορικής που τους διακρίνει η όρεξη, η υψηλή κατάρτιση και η πολύχρονη εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της πληροφορικής και κατέχει ηγετική θέση στη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε εταιρείες ασφάλειας.

Η Terracom δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς:

  • Στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας In House λογισμικού με ευρεία εμπειρία και εξειδίκευση σε εφαρμογές σχετικές με εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.
  • Στην ανάπτυξη πρωτοποριακών διαδικτυακών εφαρμογών.
  • Στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων εφαρμόζοντας μια πελατοκεντρική προσέγγιση, που εκτείνονται από την εμπορολογιστική παρακολούθηση της επιχείρησης, έως φορητή παραγγελιοληψίας και φορητή τιμολόγηση.

Επιπλέον η Terracom παρέχει υπηρεσίες δικτύωσης και τηλεπικοινωνιακής διασύνδεσηs, τηλεφωνικά κέντρα, εξοπλισμό Η/Υ και Servers, στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής.

Terracom

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Είμαστε πιστοποιημένοι από την Intertek με ISO 9001:2015.

Συμμετέχουμε μετοχικά στην εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων PLAN. A.E. και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron.gr

 

 

Η εταιρεία έχει λάβει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Horizon 2020, για την περαιτέρω ανάπτυξη του QR-Patrol PRO, εξέλιξη του προγενέστερου και πετυχημένου QR-Patrol.