Η Terracom έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2024

  • English
  • Ελληνικά

Η Terracom έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια ημέρα γιορτής με ξεχωριστές στιγμές και εκπλήξεις για όλους τους ανθρώπους της εταιρείας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο φιλικό και όμορφο περιβάλλον που προσφέρει το cafe/bar Boccanegra δίπλα από τη λίμνη των Ιωαννίνων.

Η ημέρα ξεκίνησε με έναν χαλαρό καφέ στον εξωτερικό χώρο του Boccanegra. Ο καιρός ήταν εξαιρετικός και αποτέλεσε αφορμή για να απολαύσουμε τη θέα της λίμνης μέσα από μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας για όλους τους ανθρώπους της εταιρείας.

Στη συνέχεια μετακινηθήκαμε στον εσωτερικό χώρο, όπου πραγματοποιήθηκε ένα μίνι black comedy sketch με τον ηθοποιό Χρήστο Χρήστου. Το ταλέντο του Χρήστου καθώς και το ευφάνταστο σενάριο δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με το γέλιο και τα χειροκροτήματα να εναλλάσσονται και την παράσταση να αποσπά τις θετικές γνώμες του "απαιτητικού" κοινού.

Η ώρα του φαγητού έφτασε και, όπως αναμενόταν, το μπουφέ ήταν γεμάτο από λιχουδιές και άφθονο ποτό. Οι άνθρωποι μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να διασκεδάσουν, να χορέψουν, και να αποκτήσουν μια ακόμη καλύτερη επικοινωνία πέρα από την καθημερινή τους τριβή στο χώρο της εργασίας. Ένα μικρό party ξεκίνησε με τον DJ Δημήτρη να ανεβάζει τη διάθεση με τις μουσικές επιλογές του. Ο χορός και οι χαρούμενες στιγμές συνέβαλαν στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας γεμάτης ενέργειας και ευτυχίας.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ανέδειξε νικητή τον Θωμά, που απέσπασε τις ευχές όλων και στάθηκε ο πλέον τυχερός μεταξύ των συναδέλφων του.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος αργά το απόγευμα και άφησε σίγουρα μια εξαιρετική ανάμνηση σε όσους συμμετείχαν καθώς ήταν μια μέρα γεμάτη γέλιο και κοινωνικές δραστηριότητες που αντικατοπτρίζουν τη δυναμική και το πνεύμα της ομάδας μας. Θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία, γνωρίζοντας ότι μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, με υγεία, προσωπική ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες!