Η Terracom συμμετέχει με το δικό της περίπτερο στο Skywalker Plus Festival στα Ιωάννινα

  • English
  • Ελληνικά

Το Skywalker Plus Festival έρχεται, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στα Ιωάννινα και συνδυάζει την εύρεση εργασίας με την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα, τις ερασιτεχνικές ασχολίες και τον εθελοντισμό.

Η Terracom, μια από τις κορυφαίες εταιρείες Πληροφορικής στην ελληνική περιφέρεια με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της Πληροφορικής, θα συμμετέχει στο φεστιβάλ με το δικό της περίπτερο. Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία, να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της για τις δράσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία, τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας καθώς και για τη γενικότερη επαγγελματική σταδιοδρομία που μπορούν να ακολουθήσουν.

Από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις ΠΕΑΚΙ στην περιοχή Λιμνοπούλα, μουσική και βιωματικές δραστηριότητες θα περιμένουν τους επισκέπτες σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, πλαισιωμένο από εκθέτες, που καλύπτουν 5 βασικούς τομείς της ενεργής ζωής:

  • Χόμπι / Ερασιτεχνικές Ασχολίες: Είσαι χομπίστας ή θέλεις να γίνεις; Γνώρισε από πρώτο χέρι όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες μπορείς να ασχοληθείς στον ελεύθερο χρόνο σου. Εκθέτες με βιωματική παρουσία θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ για να δοκιμάσεις νέες ασχολίες σε μια άκρως ψυχαγωγική ατμόσφαιρα!
  • Εκπαίδευση: Είσαι μαθητής, σπουδαστής, φοιτητής, γονιός, εκπαιδευτικός ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα; Γνώρισε από κοντά τις εκπαιδευτικές δράσεις και τους ιδιωτικούς και δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς της περιοχής σου!
  • Επιχειρηματικότητα: : Γνώρισε τις εταιρίες που καινοτομούν δίπλα σου. Με έμφαση στις νεοφυείς μορφές και στην τεχνολογία, καθώς και στα συνεργατικά μοντέλα.
  • Εθελοντισμός: Μάθε για το έργο των ΜΚΟ της περιοχής σου, στήριξε τις προσπάθειες των οργανώσεων και των εθελοντών, ευαισθητοποιήσου, ενημερώσου, ενεργοποιήσου!
  • Εργασία: Συνδέσου αποτελεσματικά με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό. Γνώρισε τις εταιρίες και τη φιλοσοφία τους, στείλε το βιογραφικό σου, πέρασε από συνεντεύξεις εργασίας, δικτυώσου, απόκτησε νέες γνώσεις με τη βοήθεια ειδικών σε workshops. Μέσα από μια διαδραστική ατμόσφαιρα αποδεικνύουμε πως η αναζήτηση εργασίας δεν είναι μια μονότονη διαδικασία!

Οι επισκέπτες του Skywalker Plus Festival είναι άνθρωποι όλων των ηλικιών, που αναζητούν την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τις φρέσκες ιδέες και τη διαφυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς τους. Ένα φεστιβάλ για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη τους μέσα από τα μάτια των τοπικών φορέων της στο πλαίσιο των δράσεών τους.