Η Terracom θα συμμετάσχει στο συνέδριο "UK Funding Opportunities for Greek Innovative SMEs"

  • English
  • Ελληνικά

Η Terracom θα συμμετάσχει στο συνέδριο "UK Funding Opportunities for Greek Innovative SMEs" που διοργανώνεται από τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Innovation Greece. Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει το οικοσύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου, με έμφαση στο πλαίσιο επιχορηγήσεων και ιδιωτικής χρηματοδότησης, προς καινοτόμες Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση θα χωριστεί σε δύο μέρη:

Κατά την πρώτη συνεδρία της εκδήλωσης (Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, 17:00-21:00, Hotel Royal Olympic), οι σημαντικότεροι Ελληνικοί φορείς χρηματοδότησης στον τομέα της Καινοτομίας (δημόσιοι ή ιδιωτικοί) θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους. Στη δεύτερη συνεδρία, σύμβουλοι και επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου θα παρουσιάσουν τις διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης απευθυνόμενες σε καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με μια συζήτηση επικεντρωμένη στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επιχειρηματιών και στα case studies τριών ελληνικών ΜΜΕ, που αυτή τη στιγμή υπόκεινται σε αυτό. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό.

Τη δεύτερη ημέρα (Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, 09:30-13:30, HM Ambassador Residence), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κλειστού pitching για 10 επιλεγμένες ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην κατοικία του Βρετανού Πρέσβη. Η Terracom είναι μεταξύ των εταιρειών που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους, όπως το QR-Patrol, σε panel ειδημόνων σε θέματα καινοτομίας και να λάβουν πληροφορίες για το Innovate UK, καθώς και σχόλια για την επιχειρηματική της πρόταση.

Όσον αφορά το QR-Patrol, είναι ένα σύστημα διαχείρισης εργατικού δυναμικού με επίκεντρο την παρακολούθηση της φυσικής περιπολίας. Βελτιστοποιεί τις λειτουργίες που σχετίζονται με την απόδειξη της παρουσίας των φυλάκων στο χώρο, την ολοκλήρωση της περιπολίας τους, τις επιθεωρήσεις που πραγματοποιούν, την αναφορά περιστατικών καθώς και την ίδια την προσωπική τους ασφάλεια. Το σύστημα QR-Patrol δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να καταγράφουν όλα τα συμβάντα στο χώρο που περιπολούν και να διαχειριστούν τον οποιονδήποτε κίνδυνο σε πραγματικό χρόνο. Το QR-Patrol είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σύστημα διαχείρισης φυλάξεων και περιπολιών σε πραγματικό χρόνο στην παγκόσμια αγορά. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει αποκτήσει περισσότερους από 1100 πελάτες σε 89 χώρες και έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο μεταπωλητών σε 32 από αυτές.