Η Terracom θα συμμετάσχει στην FIDAE 2018 International Air & Space Fair στη Χιλή

Η Terracom είναι μία από τις δεκαπέντε εταιρίες που επιλέχθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EASME OTF) για να συμμετάσχει στο SME Instrument’s Overseas Trade Fairs Programme!

Στο πλαίσιο υποστήριξης των υπηρεσιών εμπορευματοποίησης του SME Instrument, θα πραγματοποιηθούν 15 διεθνείς εμπορικές εκθέσεις σε 11 χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Terracom, έχοντας ως στόχο να είναι πάντα πρωτοπόρα στα τεχνολογικά και συναφή events, δεν θα μπορούσε να λείπει από την FIDAE 2018 International Air & Space Fair στη Χιλή, από τις 3 έως τις 8 Απριλίου 2018, για να παρουσιάσει τα καινοτόμα προϊόντα της:

  • QR-Patrol PRO - Η έκδοση PRO του νούμερου 1 Οnline συστήματος παρακολούθησης, φύλαξης και περιπολιών για τη εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των υπηρεσιών ασφαλείας σας.
  • MyLoneWorkers PRO - Η έκδοση PRO για το πιο έξυπνο σύστημα διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο, που σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθήσει τις εταιρείες να προστατεύσουν και να παρακολουθήσουν τους μοναχικούς εργαζόμενους, σκοπεύοντας στην καλύτερη διαχείριση τους.
  • Zastel - Μια έξυπνη και ισχυρή IoT πλατφόρμα για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης IoT λύσεων και της διαλειτουργικότητάς τους

Επισκεφτείτε το περίπτερο της Terracom στο Arturo Merino Benitez Airport (Hall A, stand A48) και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις των συστημάτων μας!

Visit us on the European Pavilion.

FIDAE 2018