Το QR-Patrol PRO κέρδισε το βραβείο "Campus Safety BEST Award 2018"

Ένα νέο διεθνές βραβείο για την Terracom!

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας απονεμήθηκε το βραβείο "Campus Safety BEST Award 2018" για το QR-Patrol PRO, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σύστημα της αγοράς στη διαχείριση περιπολιών και φυλάξεων σε πραγματικό χρόνο στην κατηγορία "Εφαρμογές ασφάλειας και προστασίας".

Το Campus Safety BEST Award που διοργανώνεται από το αμερικανικό περιοδικό Campus Safety (CS) επιβραβεύει καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που διακρίνονται για την ενίσχυση της ασφάλειας, την επιβολή του νόμου, τη διαχείριση περιστατικών έκτακτης ανάγκης σε διαφορετικές συνθήκες και περιβάλλοντα, όπως νοσοκομεία, τα σχολεία και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι συμμετοχές κρίθηκαν από μια ομάδα κορυφαίων στελεχών και ειδικών στο χώρο, μαζί με τους εκδότες του περιοδικού Campus Safety.

Μέσα από πολλούς και σημαντικούς υποψηφίους υψηλής ποιότητας, το QR-Patrol PRO ήταν σε θέση να διακριθεί λόγω των πολλών καινοτόμων χαρακτηριστικών που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και βοηθάει εκατοντάδες εταιρείες και πανεπιστήμια παγκοσμίως στις καθημερινές τους εργασίες εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των υπαλλήλων και του προσωπικού τους.

Το QR-Patrol έχει σήμερα περισσότερους από 1.000 πελάτες σε 77 χώρες. Μεταξύ των πελατών μας, κάποιος μπορεί να εντοπίσει πανεπιστήμια όπως τα Carnegie Mellon, University of California San Francisco, Seattle Goodwill, George Mason University, Dillard University, Southwest Texas Junior College, Southern College of Optometry, Columbia Basin College, American School of Doha, άλλους οργανισμούς όπως Deutsche Börse Group, European Justice Department, Hilton, Marriot, Hyatt, Brinks, G4S, Country Clean Recycling, P&H Cleaning Company, CCS Facilities και πολλά άλλα.

Το QR-Patrol PRO έχει λάβει ενίσχυση από το SME Instrument Phase 2, του ευρωπαϊκού προγράμματος έρευνας και καινοτομίας Horizon 2020.