Η Terracom έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε εκδρομή στα Ζαγοροχώρια

Το σκεφτόμασταν καιρό τώρα. Φέτος ήρθε η ώρα να γίνει.

Μια εκδήλωση πρωτοχρονιάτικης πίτας μακριά από τα καθιερωμένα. Όχι τυπικά στο χώρο της εταιρείας, ούτε σε κάποιο στέκι των Ιωαννίνων.

Αποφασίσαμε λοιπόν να συνδυάσουμε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με μια εκδρομή στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια ώστε να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να διασκεδάσουμε και να μοιραστούμε στιγμές σαν μια μεγάλη οικογένεια!

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό η εκδρομή ξεκίνησε νωρίς το πρωί. Η πρώτη στάση μας ήταν στο Μονοδένδρι, ένα ορεινό χωριό κτισμένο στο βόρειο άκρο του Ζαγορίου που αποτελεί πασίγνωστο τουριστικό προορισμό. Πραγματοποιήθηκε πεζοπορία μέχρι τη μονή της Αγίας Παρασκευής όπου σύσσωμη η εταιρεία έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με θέα τη χαράδρα του Βίκου. Επιστρέφοντας προς το χωριό, ήταν μια καλή ευκαιρία για καφέ (αλλά και τσίπουρο) κάτω από τον πλάτανο στην κεντρική πλατεία.

Επόμενος προορισμός και αφού προηγήθηκε στάση για φωτογραφίες στο φημισμένο γεφύρι του Κόκκορη, ήταν το Τσεπέλοβο, από τα πλέον γνωστά κεφαλοχώρια της περιοχής. Μετά από μια σύντομη ξενάγησή μας στα σημαντικότερα αξιοθέατα του χωριού καταλήξαμε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα στην κεντρική πλατεία, όπου μας περίμεναν πλούσια εδέσματα. Το τμήμα των developers είχε αυτή τη χρονιά την τιμητική του με τον Βασίλη να κερδίζει το φλουρί και ταυτόχρονα ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για δύο άτομα! Μετά την κοπή της πίτας, το γλέντι και ο χορός συνέχισε για αρκετές ώρες με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να επιδεικνύουν μοναδικές χορευτικές ικανότητες!

Κάπου εκεί και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το σπίτι του κ. Γιάννη – ντόπιου φίλου της εταιρείας που ανέλαβε και χρέη ξεναγού - που επέμενε να κεράσει ένα τελευταίο τσίπουρο, η βραδιά τελείωσε και επιστρέψαμε στα Ιωάννινα.

Ήταν σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία. Συνδυάσαμε την απόδραση από τα Ιωάννινα με την ομορφιά των πετρόχτιστων σπιτιών και των στενών σοκακιών του Ζαγορίου, το καλό φαγητό, τη διασκέδαση αλλά κυρίως την ευκαιρία των εργαζομένων της Terracom να αποκτήσουν ισχυρότερους δεσμούς και σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης μεταξύ τους.

Συνεχίζουμε δυναμικά, μέσα σε αυτή την ομάδα, να προχωράμε προς το μέλλον που είναι γεμάτο προκλήσεις!

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, με υγεία, προσωπική ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες!