Η Terracom συνδιοργανώνει το "Ioannina Career Day 2019"

Η μεγάλη συνάντηση των μεγαλύτερων εταιρειών Τεχνολογίας και Πληροφορικής έρχεται στα Ιωάννινα, στο "Ioannina Career Day", που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2020, στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σκοπός του "Ioannina Career Day" είναι να ανοίξει νέα career paths σε υποψήφιους που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής και αναζητούν μία καριέρα με διεθνή πρότυπα, στην πόλη τους! Στα Ιωάννινα εδρεύουν πλέον όλο και περισσότερες εταιρείες με εξωστρέφεια που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και καινοτομία αλλά παράλληλα είναι ανταγωνιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το "Ioannina Career Day" είναι μια μέρα γεμάτη ομιλίες, ενημέρωση και απ' ευθείας συνεντεύξεις με στόχο την εύρεση εργασίας στις εταιρείες τεχνολογίας και ανάπτυξης λογισμικού που έχουν την έδρα τους ή ένα μεγάλο κέντρο υποστήριξης των δραστηριοτήτων τους στη διεθνή αγορά, στα Ιωάννινα.

Με άμεσο στόχο την απορρόφηση δυναμικού στις ομάδες των εταιρειών, οι Terracom, PRODYNA, Teamviewer, Natech και η Τekmon θα είναι εκεί να μιλήσουν για το έργο τους αλλά και την τεχνολογία. Με στόχο την κάλυψη 80 θέσεων εργασίας, ανθρώπινο δυναμικό από τις εταιρείες θα είναι εκεί να επεξεργαστεί βιογραφικά, να συμβουλεύσει και να μιλήσει για τα επόμενα βήματα των ανθρώπων που αναζητούν εργασία σε ανάλογα με τα παραπάνω περιβάλλοντα εργασίας.

Δήλωση συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΔΑΣΤΑ στο Idasta@uoi.gr, τηλ: 2651007278