Συμμετοχή της Terracom στην έκθεση Security Essen 2016 στη Γερμανία

  • Ελληνικά
  • English

H Terracom στο πλαίσιο της διεθνούς προβολής και παρουσίας της, συμμετέχει για δεύτερη φορά στη διεθνή έκθεση συστημάτων ασφαλείας Essen Security 2016 που θα πραγματοποιηθεί στo Essen της Γερμανίας από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2016 (Hall 4.0, Booth 4A34).

Η Essen είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις συστημάτων ασφαλείας που προσελκύει περισσότερους από 1000 εκθέτες από 40 και πλέον χώρες ανά τον κόσμο. Αναμένοντας μια ακόμη ευκαιρία διεθνούς προβολής και ανάπτυξης νέων συνεργασιών με επιχειρήσεις και επαγγελματίες από άλλες χώρες, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στο περίπτερό μας (Hall 4.0, Booth 4A34) για μια πλήρη παρουσίαση των προϊόντων μας:

  • Το καινοτόμο σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης φυλάξεων σε πραγματικό χρόνο, QR-Patrol. Το QR-Patrol είναι ένα online σύστημα παρακολούθησης περιπολιών που αναβαθμίζει την αποδοτικότητα των συστημάτων ασφαλείας και παρέχει στις εταιρείες security τη δυνατότητα να βελτιώσουν σημαντικά τις υπηρεσίες που παρέχουν προς τους πελάτες τους.
  • Η νέα τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της επικοινωνίας σε συστήματα ασφαλείας, η εφαρμογή QR-PTT, που αποτελεί ένα σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας μέσω μίας push to talk over IP εφαρμογής. Το QR-PTT έχει αναπτυχθεί με γνώμονα τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ Lone Workers και εργαζομένων σε εταιρίες ασφάλειας με χρήση φωνητικών μηνυμάτων.
  • Το QR-Patrol M.Α.R.S., η mobile εφαρμογή του QR-Patrol που δίνει τη δυνατότητα πλήρους διαχείρισης και ελέγχου των φυλάξεων σε πραγματικό χρόνο από το κινητό τηλέφωνο, χωρίς την ανάγκη χρήσης desktop ή laptop. Το QR-Patrol M.A.R.S. απευθύνεται στο προσωπικό που διαχειρίζεται και οργανώνει τις περιπολίες και αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείo online απομακρυσμένης διαχείρισης.

Φέτος, και πέρα από τα παραπάνω, η Terracom θα παρουσιάσει ακόμη τη μετεξέλιξη του QR-Patrol, το QR-Patrol PRO, ένα καινοτόμο σύστημα που έχει λάβει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Έρευνας και Καινοτομίας “Horizon 2020” της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της συμφωνίας με αριθμό επιχορήγησης 719375. Το QR-Patrol PRO χρησιμοποιεί τεχνολογίες Internet of Things και ενσωματώνει σημαντικές αναβαθμίσεις που θα διευκολύνουν τις εταιρείες security στη διαχείριση των περιπολιών με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία δύο χρόνια και η αλματώδης εξέλιξη έχει επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και βελτιωμένες εκδόσεις λογισμικού. Σε σύγκριση με την προηγούμενη παρουσία της Terracom, έχει προστεθεί μια λίστα με νέα χαρακτηριστικά, τα πιο σημαντικά από τα οποία είναι:

  • Νέα και πλήρως ανανεωμένη υλοποίηση ημερολογίου παρακολούθησης περιπολιών (scheduling)
  • Τεχνολογία Beacon που επιτρέπει τη χρήση beacons ως σημεία ελέγχου (checkpoints). Πρόκειται για μια πραγματική καινοτομία εάν ληφθεί υπόψη πως είναι πλέον δυνατή η επαλήθευση των σημείων ελέγχου (checkpoints) από απόσταση.
  • Λειτουργία Man Down, που αυξάνει την ασφάλεια των φρουρών και την προστασία τους έναντι εξωτερικών κινδύνων.
  • Ανανεωμένη εμφάνιση (interface) που προσδίδει καλύτερη εμπειρία χρήσης και πλοήγησης.
  • Πλήθος επιμέρους ρυθμίσεων για τους φύλακες και τους επαγγελματίες που διαχειρίζονται τις περιπολίες.

Η εταιρεία Terracom ιδρύθηκε το 1999 στα Ιωάννινα και είναι η μεγαλύτερη εταιρία πληροφορικής για επιχειρήσεις στη βορειοδυτική Ελλάδα, με εκατοντάδες εγκαταστάσεις λογισμικού και προϊόντων. Διαθέτει την τεχνογνωσία, την τεχνολογία αλλά και την εμπειρία για να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού με μεγάλη εξειδίκευση στην ανάπτυξη συστημάτων ασφαλείας τα οποία και έχουν προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον από την παγκόσμια κοινότητα, με πελάτες και εξειδικευμένους συνεργάτες σε περισσότερες από 44 χώρες.

Επισκεφθείτε μας στην Essen 2016 (Hall 4.0, Booth 4A34) για να γνωρίσετε από κοντά όλες τις καινοτόμες λύσεις στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και της διαχείρισης περιπολιών και φυλάξεων μέσω εξελιγμένων τεχνολογιών καθώς και για μια αναλυτική παρουσίαση των εφαρμογών και προϊόντων.