ΕΠΑνΕΚ

  • Ελληνικά
  • English

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ - Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρία χαρακτηρίζονται από τις εξαιρετικά γρήγορες μεταβολές. Αυτή τη στιγμή το QR-Patrol βρίσκεται μέσα στα 3 κορυφαία συστήματα παγκοσμίως (online guard tour applications) και καθώς η αγορά αυτή τώρα αναπτύσσεται, είναι απολύτως αναγκαίο και κρίσιμο να προβληθεί σε διεθνές επίπεδο, ώστε να εδραιώσει την πρωτοκαθεδρία του και να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά του. Σε ότι αφορά το SpotyPal, παρόλο που είναι ένα σχετικά νέο προϊόν, η 1η παγκόσμια επίδειξη του στο Λας Βέγκας στην έκθεση CES (9-12 Ιανουαρίου 2018 - η Terracom ήταν η μοναδική ελληνική επιχείρηση που συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο) συνδυάστηκε με μεγάλη αποδοχή από το επισκεπτόμενο κοινό αφήνοντας έτσι πολλές υποσχέσεις για τη πορεία του, στη παγκόσμια αγορά.

Μέσα από την Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ» και την συμμετοχή μας στις 5 διεθνείς εκθέσεις που έχουν επιλεχθεί σχεδιάζουμε να προβάλλουμε περαιτέρω τα προϊόντα μας σε διεθνή κλίμακα. Οι εκθέσεις αυτές θεωρούνται κορυφαίες στη κατηγορία τους και αποτελούν το καλύτερο μέσο για την προβολή των προϊόντων της εταιρείας, την ανεύρεση διεθνών συνεργατών - μεταπωλητών καθώς και σημαντικών πελατών.

Σήμερα η εταιρία έχει συνεργάτες-μεταπωλητές σε 24 χώρες και στοχεύουμε μέχρι το τέλος της προτεινόμενης επένδυσης να έχουμε καλύψει 45 χώρες. Στόχος είναι η διεύρυνση του δικτύου συνεργατών-μεταπωλητών ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες και αγορές, καθώς επίσης να προβάλλουμε με επιτυχία τα προϊόντα λογισμικού μας, να αναδείξουμε τα καινοτόμα και μοναδικά χαρακτηριστικά τους, να διευρύνουμε τελικά το διεθνές πελατολόγιο μας και να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών της εταιρίας, τα κέρδη μας αλλά και τους εργαζόμενους μας (σήμερα στην εταιρία απασχολούνται 33 άτομα πλήρους απασχόλησης).

epixeiroume_ekso

epixeiroume_ekso_afisa

Αφίσα προγράμματος

Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές

Η παρούσα επενδυτική πρόταση αφορά στον εκσυγχρονισμό της εταιρείας. Οι δαπάνες που προβλέπονται, προσδιορίστηκαν από την απόφαση των επενδυτών ώστε αφενός να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στην επιχείρηση να παράγει γρήγορα και αποδοτικά και αφετέρου να μην προχωρήσει σε μια επένδυση που θα μπορούσε να διακινδυνέψει τη βιωσιμότητά της.

Οι προβλεπόμενες δαπάνες αποτελούν τμήμα μιας ολοκληρωμένης επενδυτικής πρότασης. Σκοπός της είναι η συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών της επιχείρησης και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της που εκτείνονται σε πανελλαδικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Βασικός στόχος, για την διεύρυνση της πελατειακής βάσης της εταιρείας είναι να επεκτείνει τις πωλήσεις της μέσω ομάδων συνεργατών όπως εταιρείες πληροφορικής, εταιρείες συστημάτων ασφαλείας, εταιρείες φύλαξης, εταιρείες εγκαταστάσεων με lone workers και γενικά συγκεκριμένες ομάδες επαγγελματιών, ώστε να καθιερωθεί η εταιρεία ως ο Νο 1 συνεργάτης. Απώτερος στόχος είναι η επιπλέον διασπορά του πελατολογίου και των συνεργατών σε περισσότερες χώρες παγκοσμίως.

anavathmisi-mikron-epixeirison

epixeiroume_ekso_afisa

Αφίσα προγράμματος