Τα γραφεία της Terracom επισκέφτηκαν μέλη της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας

Τα γραφεία της Terracom επισκέφτηκαν το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 μέλη της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν την εταιρεία μας οι :
Γιάννης Ρούκας (Περιφερειακός Συντονιστής Μακεδονίας - Θράκης - Θεσσαλίας - Ηπείρου Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων), Γιάννης Τριανταφύλλου (Διευθυντής στη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων), Έρη Τόκα (Μέλος Μόνιμης Επιτροπής Ανταγωνιστικότητας Επιχειρηματικότητας Καινοτομίας at ΤΕΕ - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Γραφείο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας ΑΠΘ), Άκης Μπάφας (Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων) και Θοδωρής Αλεξίου (υπεύθυνος ομάδας εργασίας γαστρονομικού τουρισμού).

Στη συνάντηση, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική, τα μέλη ενημερώθηκαν για τις κύριες δράσεις της εταιρείας, που αφορούν στην ανάπτυξη λογισμικού και τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, τις τελευταίες εξελίξεις, την ιστορία καθώς και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο QR-Patrol το οποίο είναι ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης περιπολιών και φυλάξεων και το οποίο σήμερα έχει περισσότερους από 1200 πελάτες σε 90 χώρες.

Τα μέλη εντυπωσιάστηκαν ιδιαιτέρως από την μεγάλη διάκριση που έλαβε το 2016 η εταιρεία από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon 2020.

Στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην Ελλάδα.

Τέλος τα μέλη συνεχάρησαν την εταιρεία μας για τις δράσεις και την οργάνωσή της, δείχνοντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό για την εξωστρέφεια, την παραγωγή καινοτομίας και το πλήθος των νέων επιστημόνων που απασχολούνται σε αυτήν.