Η Terracom συμμετείχε στο 2ο Συνέδριο Internet Of Things

Το πρώτο συνέδριο για το οικοσύστημα του IoT που πραγματοποιήθηκε το περασμένο έτος επικεντρώθηκε στο ΙΤ και στις τηλεπικοινωνιακές υποδομές, στα επιχειρησιακά πρότυπα, στο κανονιστικό πλαίσιο και στις περιπτωσιολογικές μελέτες. Το φετινό συνέδριο επικεντρώθηκε κυρίως στα πρακτικά ζητήματα που αφορούν το οικοσύστημα του IoT που τελικά θα επηρεάσουν τα επιχειρηματικά σχέδια και τις μελλοντικές επενδύσεις. Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του κανονιστικού πλαισίου, παρουσιάστηκαν οι προβλέψεις και η τάση του οικοσυστήματος.

Μία από τις πιο σημαντικές συνομιλίες του συνεδρίου ήταν σχετικά με τις πολιτικές που εφαρμόζει η ΕΕ, όταν πρόκειται για IoT. Δεδομένου ότι έχουμε μεγάλη συμμετοχή σε αυτό το πολλά υποσχόμενο τομέα, ήταν ζωτικής σημασίας για εμάς να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις πρακτικές και τους κανονισμούς που πρόκειται να εφαρμοστούν.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν περιπτωσιολογικές μελέτες που θεωρήθηκαν σημαντικές το περασμένο έτος. Ιδιαίτερη αναφορά δόθηκε στο σύστημα QR-Patrol ως μία από τις πιο επιτυχημένες μελέτες περιπτώσεων IoT! Στην πραγματικότητα, υπογραμμίστηκε ότι η εταιρεία μας ήταν η μία από τις μόνο έξι (6) εταιρείες που έλαβαν χρηματοδότηση από EASME και που σχετίζονται με τις τεχνολογίες IoT! Η εταιρεία μας επενδύει πολλά σε αυτήν την κατεύθυνση, έτσι ώστε να είμαστε ευχάριστη θέση να βλέπουμε ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση!

Η ομάδα του QR-Patrol υπόσχεται να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές προς αυτήν την κατεύθυνση προσθέτοντας ακόμη πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά στο σύστημά της, για την 100% εξασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών της!