Η Terracom συμμετείχε στην εκδήλωση HUB:RAUM ROADTRIP#3

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου το HUB:Raum επισκέφθηκε το Found.ation για να κυνηγήσει τις πιο καινοτόμες ελληνικές startup εταιρείες και να τους προσφέρει τη δυνατότητα συνεργασίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος WARP Sprints. Πολλές καινοτόμες επιχειρήσεις, ανάμεσά τους και η Terracom, κλήθηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Το HUB:Raum είναι ένας κόμβος καινοτομίας για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις ο οποίος έχει συσταθεί από την Deutsche Telekom. Ξεκινά το ταξίδι του για αναζήτηση καινοτόμων νεοσύστατων επιχειρήσεων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη δίνοντας έμφαση σε τρεις τομείς: Smart City, Logistics & Μεταφορές και Omnichannel.

Ο βασικός κανόνας του προγράμματος WARP είναι η win-win κατάσταση. Το HUB:Raum προσφέρει καθοδήγηση, τεχνογνωσία, χώρο συνεργασίας και άμεση πρόσβαση στο hub:raum, στους φορείς λήψης αποφάσεων της Deutsche Telekom και σε πάνω από 100 εκατομμύρια πελάτες. Και ποια θα μπορούσε να είναι καλύτερη επενδυτική ευκαιρία από αυτήν της πρόσβασης σε κεφάλαια χρηματοδότησης έως 300k € ;

Η Terracom συμμετείχε στην εκδήλωση ώστε να αδράξει την ευκαιρία και να αναζητήσει νέες συνεργασίες μέσω των νέων καναλιών δικτύωσης και επικοινωνίας καθώς και να παρουσιάσει το QR-Patrol, το online σύστημα φυλάξεων και παρακολούθησης περιπολιών.