Η Terracom θα συμμετέχει στην εκδήλωση HUB:RAUM ROADTRIP#3

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ο accelerator της Deutsche Telekom, hub:raum, θα επισκεφθεί τον επιχειρηματικό φορέα Found.ation, με στόχο να συναντήσει τις πιο καινοτόμες ελληνικές startup εταιρείες και να τους προσφέρει τη δυνατότητα συνεργασίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος WARP Sprints.

Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς παγκοσμίως και να διεκδικήσουν μια θέση σε ένα από τα πιο καταξιωμένα ευρωπαϊκά acceleration προγράμματα, λαμβάνοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη (mentoring, τεχνογνωσία, φιλοξενία σε εξοπλισμένους χώρους εργασίας και για την επιχειρηματική ιδέα που θα ξεχωρίσει, πρόσβαση σε κεφάλαια χρηματοδότησης έως 300k €!).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία από στελέχη του hub:raum, αναφορικά με το τι αναζητούν οι μεγάλες εταιρείες και οι οργανισμοί μέσα από τις συνεργασίες που αναπτύσσουν με startups. Στο τέλος της ομιλίας, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Η Terracom θα συμμετέχει στην εκδήλωση και θα παρουσιάσει το QR-Patrol, το online σύστημα φυλάξεων και παρακολούθησης περιπολίων.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ