Υπηρεσίες

  • Ελληνικά
  • English

 

Υπηρεσίες


Η μηχανογράφηση εταιρειών και λογιστηρίων έχει καθιερωθεί ως το βασικό εργαλείο για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης. Η εταιρεία μας, με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, σε συνάρτηση με τις επιμέρους ανάγκες της επιχείρησης του πελάτη, προχωρά στην αξιολόγηση λύσεων και προτάσεων και εν συνεχεία στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηση του έργου.

Ορολογία που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε:

Ο όρος μηχανοργάνωση από την ετυμολογία του σημαίνει οργάνωση επιχειρήσεων και οργανισμών με χρησιμοποίηση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Ο όρος μηχανογράφηση είναι η καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ένα από τα πεδία απασχόλησης της Terracom Πληροφορικής είναι η μηχανοργάνωση και η μηχανογράφηση εταιρειών.

Οι καθημερινές δουλειές μιας επιχείρησης είναι πάρα πολλές. Για να υπάρχει οργάνωση και οι δουλειές αυτές να γίνονται με τρόπο έτσι ώστε να αυξάνεται η παραγωγικότητα και να μειώνονται τα κόστη πρέπει η μηχανογράφηση να καλύπτει πλήρως όλες τις εργασίες και πάνω από όλα όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

 

Τηλεφωνικά Κέντρα

Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων (ASTERISK).

Φορολογικοί Μηχανισμοί & POS

Προμήθεια και εγκατάσταση Φορολογικών Μηχανισμών και POS (Point Of Sales).

Δίκτυα Η/Υ

Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού δικτύων (LANs, WLANs & VPNs)

Λογιστικά Προγράμματα

Προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση λογιστικών προγραμμάτων (ERP, CRM).

 

 

 

Προμήθεια Hardware & Software

Επιλογή κατάλληλου μηχανογραφικού υλικού (Servers, workstations, περιφερειακά) και εγκατάσταση λογισμικού για την αυτοματοποίηση γραφείου (Office suite).

IP κάμερες

Προμήθεια εγκατάσταση και τοποθέτηση IP δικτυακών καμερών.

Διάγνωση και επισκευή Hardware

Διάγνωση και επισκευή hardware desktop, laptop και server.

Απομακρισμένη υποστήριξη

Τηλεφωνική υποστήριξη και Remote Support μέσω Teamviewer και ΑΜΜΥΥ.

 

Τηλεφωνικά Κέντρα

Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια υλοποίησης ενός VoIP τηλεφωνικού κέντρου εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την σωστή εγκατάσταση και την δυνατότητα μελλοντικής επέκτασής του.

Τα IP τηλεφωνικά κέντρα Asterisk είναι ικανά να προσφέρουν σε κάθε γραφείο, εταιρεία ή επιχείρηση μια σειρά από λύσεις και υπηρεσίες που θα προάγουν και θα εξελίξουν την επιχείρηση σας. Κάποια από τα χαρακτηριστικά ενός Asterisk IP PBX τηλεφωνικού κέντρου:

  • Καταγραφή όλων των τηλεφωνικών κλήσεων (συνομιλιών),
  • Δημιουργία Call Center,
  • Ανάλυση κλήσεων και χρεώσεων ανά εσωτερικό,
  • Φραγή εισερχομένων & εξερχομένων κλήσεων ανά εσωτερικό,
  • Τηλεδιάσκεψη & Συνακρόαση κλήσεων και παρέμβασης,
  • Απομακρυσμένη πρόσβαση διαχείρισης εσωτερικού.

 

 

 

Φορολογικοί Μηχανισμοί & POS Terracom

Διαθέτουμε εξουσιοδοτημένους τεχνικούς για την εγκατάσταση – παραμετροποίηση φορολογικών μηχανισμών και POS (Point Of Sales).

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, επισκευή και το service των φορολογικών μηχανισμών. Ενδεικτικά μερικές από τις υπηρεσίες υποστήριξης φορολογικών μηχανισμών είναι η ανάγνωση φορολογικής μνήμης και παύση φορολογικού μηχανισμού, αλλαγή μπαταρίας ΕΑΦΔΣΣ, διόρθωση ημερομηνίας και ώρας φορολογικού μηχανισμού, αλλαγή λεκτικών κλπ.

 

 

Δίκτυα Η/Υ

Αναλαμβάνουμε, είτε στο πλαίσιο ενός μηχανογραφικού έργου είτε ανεξάρτητα, υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης Δομημένης Καλωδίωσης. Η συνεργασία μεταξύ χρηστών σε μια επιχείρηση απαιτεί την ύπαρξη σύνδεσης των τερματικών και των περιφερειακών συσκευών. Αυτό επιτυγχάνεται με την εγκατάσταση δικτυακής υποδομής.

Με την υλοποίηση του δικτύου, θα έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε αυτόματα όλους τους υπολογιστές που βρίσκονται υπό την κατοχή της εταιρείας σας ή ακόμα να ελέγχετε τα προϊόντα της αποθήκης σας έχοντας ένα σύστημα (Η/Υ) στον απομακρυσμένο χώρο αυτής.

Η Terracom σας παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη (και τηλεφωνική) σε τυχόν πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί στο δίκτυο Η/Υ της επιχείρησής σας. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του τεχνικού τμήματος υποστήριξης είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή.

 

 

IP κάμερες

Μια κάμερα IP είναι ένας συνδυασμός κάμερας και ηλεκτρονικού υπολογιστή σε μία μονάδα. Ο φακός της βλέπει και μεταδίδει online τις πληροφορίες που συλλέγει σε ένα δίκτυο υπολογιστών. Οι χρήστες που έχουν τα κατάλληλα δικαιώματα πρόσβασης, μπορούν να δουν τις εικόνες που μεταδίδει ή αποθηκεύει τόσο σε τοπικό όσο και απομακρυσμένο επίπεδο.

Οι δυνατότητες που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία, σε συνδυασμό με την εμπειρία και κατάρτιση των μηχανικών μας , μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε πολύπλοκες εγκαταστάσεις. Οι διαδικασίες συντήρησης που πραγματοποιούμε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, σας εγγυάται ότι η αξιοπιστία του συστήματος θα είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές του έργου.

 

 

Διάγνωση και επισκευή Hardware

Αναλαμβάνουμε την διάγνωση βλάβης του προσωπικού σας υπολογιστή, του laptop ή και του κεντρικού υπολογιστή (server) της εταιρείας σας. Στο εργαστήριο μας διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα διάγνωσης, έτσι ώστε να γίνει πλήρης έλεγχος για τον ακριβή εντοπισμό και επιδιόρθωση της βλάβης.

 

 

Απομακρισμένη υποστήριξη

Τα πιο πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται στους σημερινούς υπολογιστές εμφανίζονται συνήθως μετά την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος ή συσκευής ή και ακόμα μετά την εγκατάσταση αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή μας.

Με τη σημερινή τεχνολογία και χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν ειδικό πρόγραμμα για απομακρυσμένη σύνδεση (remote connection), μπορούμε να επιλύσουμε όλα σχεδόν τα προβλήματα λογισμικού (software) με service (τεχνική υποστήριξη υπολογιστών) εξ' αποστάσεως. Χωρίς να χρειαστεί η επίσκεψη κάποιου τεχνικού μας στο χώρο σας.

 

 

Προμήθεια Hardware & Software

Προμήθεια και εγκατάσταση του κατάλληλου μηχανογραφικού υλικού (Servers, workstations, περιφερειακά) καθώς και λογισμικού αυτοματοποίησης γραφείου (Office suite).

H επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού και λογισμικού γίνεται έπειτα από τη σωστή ανάλυση των αναγκών, των προσδοκιών και των δυνατοτήτων του πελάτη, είτε αυτός είναι ένας μεγάλος οργανισμός είτε μία μικρή ατομική επιχείρηση.